Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promo

Donatorski koncert Samo se srcem dobro vidi

Osijek za vrijeme Adventa postaje čarobno mjesto gdje se radost osjeća na svakom koraku. Jeste li ga već posjetili?  🥰🎄
Promo
27.12.2023.
u 13:39

Doniraj za nabavu oftalmoloskopa za preventivne preglede nedonoščadi.

Lions klub Gea iz Osijeka djeluje od 2013. godine u Osijeku te svojim donatorskim aktivnostima pomaže velikom broju pojedinaca i skupina u potrebi.

Foto: Promo

Naglasak djelovanja Lions kluba je na području slabovidnosti i sljepoće, dijabetesa, gladi, zaštite okoliša te pomoći djeci i mladima. Akcijom Samo srcem se dobro vidi želimo podržati Očni odjel Kliničkog bolničkog centra Osijek u nabavi oftalmoskopa za preventivne preglede nedonoščadi s ciljem ranog otkrivanja retinopatije i sprječavanja razvoja sljepoće.

Cijena uređaja iznosi 3.680,00 EUR s uključenim PDV-om.Imajući u vidu ovaj plemeniti cilj koji će pomoći velikom broju djece da prebrode izazove i uspješno izbjegnu trajne teške posljedice preranog rođenja, punog srca i s velikom nadom u uspjeh, pokrenuli smo akciju za prikupljanje potrebnih sredstava.

U blagdansko vrijeme ljubavi i mira sudjelujte u donatorskoj akciji i svojim donacijama pomozite ukupnji vrijednog uređaja za naše male anđele. Donaciju možete uplatiti na IBANHR0523600001102332530. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije