Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MARGINAMA SUMMITA

Putin i Trump susret će se u petak u Vijetnamu

Trump i Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
09.11.2017.
u 09:11

Odnosi između SAD-a i Rusije još uvijek su na vrlo niskoj razini, zbog krize u Ukrajini, rata u Siriji i optužbi o umiješanosti Rusije u američke predsjedničke izbore.

Novi sastanak predsjednika SAD-a i Rusije Donalda Trumpa i Vladimira Putina bit će u petak u Vijetnamu, na marginama summita APEC-a , rekao je u četvrtak savjetnik Kremlja Jurij Ušakov koga navode ruske novinske agencije.

"Bit će to 10. studenoga", rekao je Ušakov, precizirajući da se točno vrijeme još dogovara.

Kremlj je u srijedu ocijenio da je "vrlo moguće" da dođe do tog susreta, drugog otkad je Trump ušao u Bijelu kuću u siječnju.

"Putin i Trump sudjelovat će na istom summitu i naći će se na jednom mjestu. Stoga je logično da se susretnu", rekao je novinarima Ušakov.

"Najvažnije je da postoje teme o kojima treba razgovarati, počevši od Sirije pa do Sjeverne Koreje".

Summit zemlja Azije i Pacifika održava se u Danangu u Vijetnamu.

Dvojica dužnosnika susrela su se prvi puta u srpnju na marginama summita G20 u Hamburgu i razgovarali oko dva i pol sata.

Odnosi između SAD-a i Rusije još uvijek su na vrlo niskoj razini, zbog krize u Ukrajini, rata u Siriji i optužbi o umiješanosti Rusije u američke predsjedničke izbore.

Komentara 2

MX
Mister X
12:38 09.11.2017.

Daj Bogati i ti Putine naredi sankcije kako moja amerika ono tebi ga zabi i nabi ! Jer si strašno okupirao mali dio naše Ukrajine bolan.. Ne znam da se nisi ugledao na nneke koji to isto rade legalno demokratskii u Afkgana Iraka i Libije a i tamo se nadam da dijelio Siriju skupa ! Daj i ti mi smo prijatelji udruži se da Kimu pocrkaju odrasli i djeca pa če mi dati njegovo oružje kao Sadam koji je pilio svoje Skud rakete kao lud kretenčina ali zato ga objesišmo na sami Rama-dam tako da usrećimo one njegove Iračane koje sada još uvijek pobjeđivano jer su sad smo- islamisti - teroristi. A onome magarcu KIMU koji se naoruža sa atomskim moram tako kažu moji zapovjednici , moraš mamu da mu je. Jer gle njega on bi da se brani jako kao da ima pravo na atomsku odbranu, to što mi imamo milion puta više d njega misli sa tom sirotinjom da ga nećemo rasturiti ako ne pocrkaju svi od gladi . A ti Putine ne dajni ti ništa njemu papice jer kad dobro zaglavi da mogu da ga Sadamiziram... . Narvno tebi prijatelju Putinju obećavam možemo potpisi da sankcije prema tvom narodu za strahovite grijehe tvoje neće biti duže od 30 -50 godina !!!! Znači samo sa nama i na pravoj si strani ...

MX
Mister X
12:11 09.11.2017.

Putin i Trump susret će se u petak u Vijetnamu, sa kim ? Sa Amerčkim predsjednikom kojega prozivaju javno i jako da je bala bala . Susrest če sa njim da ga proba urazumiti što svi znamo da je nemoguće. Da je malo spretniji Putin ne bi ni trošio vrijeme .Ali iz dosade ide da vidi iz bliza jer to istina što tvrde Donaldovi zemljaci i seljaci već da je stari bala bala i po našem bu-dala ! ? Putin zna da su mu odredili sankcije za idućih 20 godina i da Bala bala ne odlučuje o tome niti smije i može da bilo što mu obeća ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije