Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PREDSJEDNIK

Trump već odustao od prvog obećanja?

Donald Trump i Barack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.11.2016.
u 22:35

Trump je rekao da želi zadržati dva glavna dijela zakona iz 2010. jer mu se, kako je rekao, jako sviđaju

Čini se da bi Donald Trump već mogao pregaziti jedno predizborno obećanje. Kako prenosi BBC, novoizabrani američki predsjednik u jednom je intervjuu izrazio otvorenost o zadržavanju dijelova Obamacarea, reforme zdravstvenog sustava koju je uveo još uvijek aktualni predsjednik Barack Obama, iako je u kampanji više puta rekao da će zakon iz 2010. godine poništiti.

Trump je rekao da želi zadržati dva glavna dijela zakona jer mu se, kako je rekao, jako sviđaju. Jedna stavka zabranjuje osiguravateljima da uskrate osiguranje onima s postojećim bolestima, a druga dopušta mladima da budu osigurani na policama roditelja.

Trump je rekao da ga je susret s Obamom nagnao da razmisli o svojim pozivima na poništenje Obamacarea.

- Rekao sam im da ću razmotriti njegove prijedloge, i to ću iz poštovanja i učiniti - rekao je Trump, dodajući da će Obamacare biti poboljšan ili odbačen i zamijenjen.

>> Trump iz kampanje razlikuje se od onog koji ulazi u Bijelu kuću

>> 8 stvari koje Donalda Trumpa povezuju s Vladimirom Putinom

Komentara 26

DC
DC
23:25 11.11.2016.

Novinari nemogu cekati dok Donald dode na vlast pa vec sad izmisljaju teme da bi ga mogli kritizirati.

Avatar reference
reference
00:12 12.11.2016.

"....dodajući da će Obamacare biti poboljšan ili odbačen i zamijenjen".......biti poboljšan ili odbačen i zamijenjen. I kazete odustao, e jadnici jani pako vam nije dosta ja da sam novinar I pisao ono sto ste svi ppisali prije izbora a Trump dobio izbore mene bi bilo sramota ikad vise u zivotu biti novinar I napisati jedno jedino slovo.

ZA
ZAGORECTENEJ
05:03 12.11.2016.

Opet spin. Dali postoji i jedan vjerodostojan novinar u VL, ili su svi lazovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije