Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi potresi u Bijeloj kući
Povratak na članak

Trump najurio šefa svoga kabineta

Priebus je kazao kako predsjednik ima potrebu pritisnuti gumb za resetiranje i raditi na sasvim drugačiji način

Komentari 9

MA
marengo1
21:01 29.07.2017.

Cubasti gnjurac na aparatima. Ni sam vise ne zna sto radi...

VL
MX
Mister X
15:42 29.07.2017.

Imali netko bolju ideji zaključak .. Imaš milijarde familiju imaš vremena što to je još preostalo da proživiš kako zažališ i gdje god zažališ i sa kom god da provedeš . Da putuješ gdje ti zažališ da spavaš da spavašavaš sa kim ti je želja i do kada. ( Dobro za razliku od predsjednika SDA- nasmiješ samo jedno da ubijaš do mile volje i da druge nagovaraš da im ti narediš ubij... A sad smiješ tajno i trajno da ubijaš tobož Teritorijaliste na njihovim teritorijima tj da ubijaš svakodnevno dronerima kao zečeve neke nepismene bosonoge seljaka u svom Afganistanu pa i dalje u dvorištu Putina !!!! ) Ali zato te uče pameti krv ti piju demokratsku na slamčicu provociraju te i tvoju familiju prave konja od tebe i nikad ne znaš što mafija sprema . recimo plate 3 svjedoka da svjedoče da da on je rekao nama da pitamo pametnoga Putina jer se slaže da bude Klintonica ili da bolje Trumpa da mu izberemo . I evo ti 10 godina robije Sjetimo se samo I Sanadera ne da Hrvatsku ne da se ucijeniti neće arbitražu sloveniji da da ( vladari iz pozadine prijatelji Slovenije hoće, je pristati preko Kosrice ... Dala mu je dala i pristala i na Pahorove zahtijeve sve ..... A Ivo ti ćeš dati svoje slike jer da da da mi smo krali krali krali sve njemu bez dokaza dali zatvori ga i svi vjeruju kako su znali vjeruju budali "zna se<"...!!!

VL
Avatar 123456
123456
12:19 29.07.2017.

Bravo Trump!!

VL
Avatar mofo
mofo
12:58 29.07.2017.

Zatvorio pipu prema cnn-u.. a jos jeda dokaz za to je da je priebus odmah poslije toga otišao na cnn...

VL
AU
austrougarskigeneral
09:52 29.07.2017.

najgori predsjednik nakon nixona

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:31 29.07.2017.

Neće ni Trump još dugo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.