Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispalili projektil
Povratak na članak

Trump: Riješit ćemo situaciju sa Sjevernom Korejom

Trump je rekao da lansiranje projektila nije promijenilo "vrlo ozbiljan" američki pristup tom pitanju

Komentari 5

BM
branko.mihalic1
11:01 29.11.2017.

Šta reci Irak Sirija Libija sto ste napravili u ime takozvane demokracije i sad se petljaju di vam nije mjesto kakve veze imaju sa Korejom i ostalim zamljama nek živi ko kak hoće

VL
DU
Deleted user
12:25 29.11.2017.

Zapadu je žao što ne mogu napraviti još jedno u niz krvoproliće. Dok u Hagu jasno staju na stranu terorista i agresora koji su napali Hrvatsku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:04 29.11.2017.

samo im skinite sve sankcije i zabrane, i da vidite kako 'režim' pada u roku od 3 godine. pustite ljude na miru, oni vaman e prijete. vi ste ti koji stalno oko njih zveckate oružjem. hm, ali s druge strane, bez sj. koreje takve kakva jest, čime bi ameri pravdali prisutnost svoje vojske u koreji, i općenito aziji? treba napraviti krizu, pa onda imaš 'razloge'. samo što više nema pogodnih lokacija. preostale su samo one uz jake države. a usa više nije svemoćna, samo je to bila kratkih 20 godina od raspada sssr-a.

VL
AA
aabbcc
10:19 29.11.2017.

UN mora shvatiti i nauk, razvoj tehnologija podrzati, jer da su i drugi narodi imali oruzje: Irak, Libija, Sirija, Afganistan... spasili bi se od uvodjenja demokratije !.

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
00:52 29.11.2017.

Kaj si ti siledžija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.