Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za Bijelu kuću
Povratak na članak

Donald Trump potvrđen za republikanskog kandidata

Kako nalaže tradicija, Donald Trump nije jučer bio u dvorani. Kandidaturu će službeno prihvatiti u četvrtak u nastupu u vrijeme najveće televizijske gledanosti.

Komentari 5

PP
pp
11:22 20.07.2016.

Ajmo Trump!

VL
AG
Agricola
17:22 20.07.2016.

Pobjedom Trumpa nastupa nova era u svjetskoj politici, gdje će se stati za vrat Sorošu i zaustaviti daljnje rastakanje svega što je normalno i potenciranje svega što je nenormalno. Trump će vratiti svijet u normalu.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:37 20.07.2016.

Donald Trump potvrđen za republikanskog kandidata a Amerika če možda dobiti predsjednika našeg jadransko balkanskog domoljubnog tipa koji ganja bajke, štuje mitove, mrzi strance i obečava bedastoče.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.