Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlačenje vojske
Povratak na članak

Donald Trump: Kurdi se bore s nama, no mi smo platili velike svote novca

Mjera Trumpove administracije, koja otvara vrata turskom udaru na kurdske borce dugo vremena povezane s Washingtonom, suprotna je pozicijama čak i nekih najbližih Trumpovih saveznika u njegovoj stranci

Komentari 8

DU
Deleted user
17:48 07.10.2019.

Salje vojsku u obranu saudijske arabije a napusta one koji se bore protiv islamista

VL
SK
strogo kontrolirani vlakovi
18:41 07.10.2019.

Još jednom je Amerika iskoristila i iznevjerila Kurde. SAD su podigle pobunu u Siriji i prevarile tamošnje pobunjenike - borce za demokraciju. Znamo za genocid nad Armencima. Sada će Trump biti krivac za genocid nad Kurdima.

VL
XA
xaron
19:29 07.10.2019.

Tipično za Amere. Prodali bi i rodjenu mater , što ne i Kurde.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:48 07.10.2019.

Wimanyaneia e vidis kako Ameri nasamarise Kurde. a mogli su sa Rusima i oni ih nebi izdali.. Da nebi Rusa davno bi Kalifat bio u Damaskusu... Disu prijatelji Sirije sta oni kazu nato...A mi izgubismo Sirijska naftna polja sami krivi.. Toje ulizivajuc se nasin prijateljin Amerin. Dije Pusicka sta ona kaze nato.. I ona je bila u tom kolu prijatelj Sirije.

VL
BA
barbaizamerike
17:30 07.10.2019.

Tako ce vjerovatno biti I za BiH

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.