Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Započeo kampanju

Donald Trump kreće u utrku za Bijelu kuću

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.06.2015.
u 17:58

Nakon više od 20 godina poigravanja s tom idejom, nekretninski mogul i zvijezda televizijskog reality showa u utorak je službeno započeo svoju kampanju za američke predsjedničke izbore

Donald Trump kreće u utrku za Bijelu kuću.

Naime, nakon više od 20 godina poigravanja s tom idejom, nekretninski mogul i zvijezda televizijskog reality showa u utorak je službeno započeo svoju kampanju za američke predsjedničke izbore, javlja CNN.

- Dakle dame i gospodo, ja sam se službeno kandidirao za predsjednika Sjedinjenih Država i mi ćemo ovu zemlju ponovno učiniti velikom - kazao je Trump u svom govoru okupljenima u Trump Toweru u New Yorku.

>> Donald Trump: Kim Kardashian i J.Lo imaju loša tijela

Foto: Alcatel

Komentara 18

Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:03 16.06.2015.

Ovaj egomanijak je vec godinama u "utrci" za vlastiti ego. To je jedina utrka u kojoj taj karakter sudjeluje.

Avatar Lutkica
Lutkica
20:45 16.06.2015.

Donalde, bolje ti je da poslušaš iskrene ljude ko što je Berlusconi koji je rekao da je ulaskom u politiku ušao u govna.. ahahaha

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:28 16.06.2015.

Američani idu na birališta, a odluku donose šestar i oko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije