Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burne promjene
Povratak na članak

Prva godina Trumpova mandata - evo koji su ga događaji obilježili

Premda je 45. američki predsjednik kratko pozvao naciju na jedinstvo, poruka izrečena tog dana nije bila poruka pomirbe i nade.

Komentari 3

DU
Deleted user
08:10 18.01.2018.

Nije mi jasno da li HINA mora iznositi činjenice ili dati svoje komentare. Ako je ovo drugo, onda je to očito privatna prćija njenih rukovoditelja što je po hrvatsku državu i njenu demokraciju odnosno različitost mišljenja, i više nego sramotno.

VL
ZA
Zapadnjak
14:09 18.01.2018.

prvo, nije istina da trump nije ispunio niti jedno obecanje. drugo, puno bitnije, da je svakom tko zna ekonomiju jasno da porezna reforma nije napravila nista drugo osim sto ce se ljudima silom oduzimati manje novca nego dosad; zasto novinari na ekonomskim pitanjima uvijek staju na marksisticku stranu, to je ono sto mene zanima... trece, i najbitnije, trump nije "mogucnost" mira "bacio u vodu" priznavanjem jeruzalema za glavni glad izraela, nego je jednostavno priznao ono sto je istina, mir time nije ni blizi ni dalji, mogucnost mira kontrolira iskljucivo arapska strana i kad oni prihvate realnost i odreknu se terorizma i ideologije mrznje, tada ce moci nastupiti mir...

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:46 18.01.2018.

On je anglo-cionisticka verzija Rimskog imperatora Commodus-a i jednako je nesposoban kao njegov preteca iz onda propadajuceg Rimskog carstva. Sve konce u rukama drze cionisti i generali kojima se okruzio i rade raznorazne uglavnom teroristicke aktivnosti sirom svijeta a ovaj samo glumata i trosi vrijeme na Twiteru. Svi imperiji propadaju na isti nacin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.