Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasulo u Bijeloj kući
Povratak na članak

Od Trumpove prve ekipe ostao još samo Pence

Posebno su zanimljive reakcije tržišta dionica na Trumpove tvitove. Više mu ne vjeruju i shvatili su da objave nemaju pokriće

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
13:29 24.08.2017.

a burze su mu vjerovale zadnjih pola godine, kad su usa indexi letjeli u nebo, a sve je bilo kao i sada, stalno svađa sa svima, optužbe i napadi svih na njega..? ne kužim, nešto se promijenilo? aha, nije problem kilari sa svojim mailovima, već ej on, predsjednik, problem. baš je lijepo paliti vatru da bi se sakrilo nešto... nekako se amerika ne može suočiti sa činjenicom da ne kontrolira i da nikad više neće kontrolirati sve u svijetu. gotovo je, trump je samo onaj prvi za čijeg mandata se vidi sav jad i bijeda amerike. oružjem i pritiscima se vojnom industrijskom kompleksu donose poslovi (pogledati trgovinu oružjem sa saudijcima, katarom...) političkim pritiscima i sankcijama se američkim energetskim firmama daju poslovi u europi, radi čega se rusiju sa svih strana kljaštri. ne, amerika je u banani, i to pokvarenoj, nema tu pomoći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.