Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briga za životinje
Povratak na članak

Donacijama pomažete projekt besplatnih kastracija pasa i mačaka na Baniji

Kastracije se obavljaju u veterinarskim ambulantama u Sisku, Petrinji i Glini. Financiraju se s posebnog donacijskog računa koji je otvorila Udruga ZEU Prijatelji životinja i prirode Čakovec, a prijave se primaju na 099/4800640

Komentari 3

KP
Karlovacko pivo
11:42 10.02.2021.

Kakva je to zastita zivotinja ako im se oduzima pravo na uzivanje.Cijepiti i čipirati da a ovo trece ne

VL
DM
danica.macanga
05:21 11.02.2021.

Ustav zemlje ne bavi se zaštitom pasa i mačaka kao njihovim temeljnim pravom na život. Ustavne odredbe se ne poštuju i svako ljudsko biće nema pravo na život jer je pravo žene na pobačaj i privatnost ispred ustavnog prava koje se bavi nerođenim djetetom kojeg ekipa eliminira, pobačajem. Regulacija čedomorstva u europskim je zemljama liberalna, s druge strane zabranili bi kastriranje pasa, buka se pravi od strane ljubitelja pasa iako ne žele dati svoj novac za potporu psima i njihovom potomstvu, veterinari sa politikom i dalje posežu za novac iz džepova poreznih obveznika.

VL
DU
Deleted user
14:18 10.02.2021.

Psi su nečipirani i ne cijepljeni na bjesnoču.Pa hvala Bogu nađite im vlasnike i oderite kazne ,bit će novaca za kastriranje.Zar i to da im plaćamo , a hranu i odjeću bacaju u smeće.Zar to nije namjerno širenje bjesnoće?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.