Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga tjelesnih invalida TOMS

Donacija iz Dalmacije za dvije ugrožene vukovarske obitelji

udruga toms
Foto: PR FOTO
1/3
01.02.2016.
u 14:37

Nakon svega mogu reći samo veliko hvala. Ovo je velika pomoć za našu obitelj. Imamo sedmero djece, a nitko ne radi. Živimo od socijale – rekla je Silvana Malešić.

Članovi Udruge tjelesnih invalida „TOMS“ iz Trogira zajedno s još tri udruge iz Sinja, Splita i Omiša osigurali su sredstva za dvije vukovarske obitelji kojima će tijekom 12 mjeseci uplaćivati po tisuću kuna pomoći. Isto tako danas je obiteljima Malešić i Lampert uručena i vrijedna donacija u hrani, higijenskim potrepštinama i igračkama.  Obitelj Malešić iz Sotina ima sedmero djece, a obitelj Lampert s Lužca osmero djece. Prema riječima predsjednika udruge TOMS Ivice Bašića sredstva su prikupljena kroz projekt „Moje svjetlo za moj Vukovar“.

– Sredstva za ovu akciju osiguravamo na način da kupimo svijeće koje potom darujemo učenicima i građanima, a oni nama zauzvrat doniraju određena sredstva, odnosno, onoliko koliko mogu. Ta akcija traje već deset godina. Na taj način smo osigurali sredstva za isplatu pomoći, a za ostatak smo kupili hranu, higijenske potrepštine, igračke...– rekao je Bašić.  

– Nakon svega mogu reći samo veliko hvala. Ovo je velika pomoć za našu obitelj. Imamo sedmero djece, a nitko ne radi. Živimo od socijale – rekla je Silvana Malešić.

Predsjednik udruge TOMS najavio je kako će nastaviti s akcijom koja traje već deset godina te da će iduća donacija ići za potrebe obnove Vodotornja.  

>> Konji i jahanje od plašljivog dječarca napravili pričalicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije