Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Don Ivan Grubišić u pogonima karlovačke Tvornice turbina

ttk
kristina štedul fabac/pixsell
28.11.2011.
u 14:13

Proizvodne pogone odlučili su obići i esdepeovci. Oni su izabrali ozaljsku tvrtku Ilsad koja proizvodi plastičnu i aluminijsku stolariju

Don Ivan Grubišić u okviru predizborne kampanje obišao je karlovačku Tvornicu turbina TTK. S njim su u posjetu bili i prvi suradnici Jasna Plevnik i Jakša Balojević.

– Hrvatska svoje resurse i novac troši šakom i kapom, umjesto da ih usmjeri u proizvodne projekte poput ovog. Godišnje za povlaštene mirovine trošimo 8,5 milijardi kuna. Za Sabor su četverogodišnji troškovi dodatnih osam milijardi. Velike troškove ima i sadašnjih 20 županija. Zato ćemo se mi u Saboru zalagati za ukidanje svih političkih povlastica. Sabor ne treba imati 153, nego je dovoljno 75 zastupnika. Hrvatskoj ne treba 20 županija, nego pet regija. I osobno ću se uključiti u te trendove i neću primati saborsku plaću, ali ću s ponosom  služiti hrvatskom narodu – rekao je don Grubišić u tvornici.

Poput njega proizvodne pogone odlučili su obići i esdepeovci. Oni su izabrali ozaljsku tvrtku Ilsad koja proizvodi plastičnu i metalnu stolariju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije