Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže se,a mi tonemo

Don Grubišić: Lijeva koalicija se pretvorila u religijsku sektu

'23.01.2012., Kucine - Don Ivan Grubisic, svecenik i saborski zastupnik sam sebi sam ukinuo suspenziju koju mu je odredila Crkva. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
08.09.2012.
u 09:24

- Još se uvijek traže, improviziraju, a mi sve više tonemo, kaže nezavisni zasutpnik

U Hrvatskoj se nastavlja negativna praksa i produbljuje kriza na svim područjima života i djelovanja, bez obzira na novi saziv Sabora. Teško je nakon veoma negativnog nasljeđa učiniti značajnije pomake prema izlasku iz krize, kazao je  don Ivan Grubišić u razgovoru za Novi list.

Nezavisni saborski zastupnik i čelnik udruge Savez za građansku i etičku Hrvatsku te svećenik kazao je da smatra da je Vlada uvjerena da dobro rješava probleme građana, a statistika – bilo koja – upućuje na sve gore uvjete preživljavanja, sve poskupljuje, gube se radna mjesta.

- Poziva se na strpljenje i budi neka nada da će ipak jednog dana biti bolje, kao da se je lijeva koalicija pretvorila u jednu religijsku sektu koja gradi bolje sutra na vjeri i nadi, a ne na rješavanju sasvim gorućih problema, kaže don Grubišić. 

Smatra kako Milanovićeva Vlada kao vlada lijevog centra nije ispunila očekivanja i obećanja.

- Još se uvijek traže, improviziraju, a mi sve više tonemo. Bojim se da nemaju viziju za rješavanje mnogobrojnih problema, zaključio je don Grubišić. 

Komentara 38

OB
-obrisani-
09:43 08.09.2012.

Ha ha ha, crveni su oduvek religiOZNI, a pogotovo u "demokraciji", kada izgube oporbu......TI si njima jedina "oporba" i naša "nada".....

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:51 08.09.2012.

- Još se uvijek traže, improviziraju, a mi sve više tonemo. Bojim se da nemaju viziju za rješavanje mnogobrojnih problema, zaključio je don Grubišić. -------------------------------------------------------------- Gospodine Grubisicu,...kao sto znate, zemlja je u bankrotu jos od Sanaderovog odlaska,...... Treba li vam se crtati?

OB
-obrisani-
09:53 08.09.2012.

,,,ne boj se done, imaju oni viziYU.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije