Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan grubišić
Povratak na članak

Don Grubišić: Kukuriku koalicija radi kao neka vjerska sekta

Način rada u Hrvatskom saboru nazvao je čistom kozmetikom, a sramotno je, tvrdi, da vlast još uvijek nije objavila podatke iz prošlogodišnjeg popisa stanovništva

Komentari 11

OB
-obrisani-
15:28 26.04.2012.

Grubišiću, kud baš ti protiv svojih??

VL
Avatar Becarina
Becarina
15:32 26.04.2012.

Jedan svijetli momenat.Ima nade.

VL
AF
afer
16:47 26.04.2012.

Crkva bi trebala ponovno imati mjesto koje je imala u komunizmu i biti moralna vertikala – zaključio je don Ivan Grubišić. NE MOŽE SA TAKVIM SVEĆENICIMA

VL
MI
Mirel
17:18 26.04.2012.

Ovo je pametno sto gosp. Grubisic pise, za vjeronaluk. Nit casovi seksa nit casovi vjeronauka se nebi trebali odrzavat u skolama. Mene niko nije ucio o seksu, a imam iskustva i znaja za 5. A vjeronauku je mjesto u crkvama. A krizeve iz skola bi van, ko hoce nek drzi u kucama, a u skolama i drzavnim ustanovama drzavne simbole, mislim sahovnicu.

VL
OB
-obrisani-
18:36 26.04.2012.

Mirel, kaj vi u srbiji nemato foruma, pa ovdje visiš?

VL
RO
rowokopach
19:36 26.04.2012.

mlada-par-ti-zanka-sektu-kro-jila.

VL
OB
-obrisani-
19:48 26.04.2012.

din don grubi sad se pravi tošo, a pomagao je crvenima da zadobiJU totalnu vlast, prektički onu režimsku od prije - a crkva će imati samo toliko prava ili još manje, kao u JU-režimu....

VL
JA
jadro
23:45 26.04.2012.

Vi samo na takvim konferencijama pričate i kritizirate, ali na SABORSKOJ GOVORNICI Vas se nečuje, pa mi je to čudno: tamo se trebate dokaZATI: ALI VIODITE KAKO JE TO TEŠKO tamo nešto pametno reći, a onaj vaš zastupnik kog stee uvukli u SABOR, on kao da nema jezik-nismo ga još čuli !-ili se varam ? Ma dajte Don Ivan, budite konzistentni i govorite u SABORU, a ne da kritizerski brbljate na konferenciji za tisak: Tamo je Rhodus-tamo salta! Ali koga Vi podržavate-za koga Vi radite ? Uvijek isto blebećete tamo gdje ne treba !

VL
OB
-obrisani-
09:54 27.04.2012.

Jesu li nešto drugo, oni su SEBI-sekta ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

VL
OB
-obrisani-
10:54 28.04.2012.

Hrvatska živi svojevrsno izvanredno stanje. Broj nezaposlenih se množi, čak 20 posto radno sposobnih je nezaposleno, a najavljuju se i nova otpuštanja. Kukuriku koalicija radi kao neka vjerska sekta koja traži da narod vjeruje ono što kažu – ustvrdio je don Ivan Grubišić te dodao da je potreban nacionalni konsenzus oko suspenzije nekih zakonski ------------------------- a sta si ti napravija korisno don ivane zadnjih 2 miseca u saboru osim sto ti je str*znjica vidila saborske fotelje?!!!! di su oni kojima si ti dao posal, ili sklopija ugovore sa kinezima?!!!!!....)))) u hrvatskoj takvih poput tebe drustvenohumanistickih strucnjaka ima na lopate, ali vas ne ubija konkurencija..... puno zuje malo meda daju....))))))

VL
KA
Karabaja91
18:18 28.04.2012.

Don Ivan Grubišić progledao, ali samo na jedno oko! “– Hrvatska živi svojevrsno izvanredno stanje. Broj nezaposlenih se množi, čak 20 posto radno sposobnih je nezaposleno, a najavljuju se i nova otpuštanja. Kukuriku koalicija radi kao neka vjerska sekta, kojaa traži da narod vjeruje ono što im oni kažu i td. Ali je, zamjerio zadarskom nadbiskupu Želimiru Puljiću što je o slučaju pedofilije župnika u Bibinju izvijestio samo Vatikan, a ne i hrvatske svjetovne vlasti. – Svojom izjavom da ga ne vežu hrvatski zakoni doveo je u pitanje suverenitet države. “ Suverenitet? A šta je to, kod ove ‘naše’ političke elite? “– Crkva bi trebala ponovno imati mjesto koje je imala u komunizmu i biti moralna vertikala – zaključio je don Ivan Grubišić.” Trebala bi biti vertikala, ali nije zbog takvih kao ti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.