Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN NA DJELU

Domišljati 84-godišnjak: vozio neregistrirani auto s ručno izrađenim pločicama, a vozačka mu istekla prije 13 godina

Policija
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
29.12.2016.
u 13:14

Nakon svega, domišljati 84-godišnjak je kazneno prijavljen zbog krivotvorenja isprava, te prekršajno zbog upravljanja neregistriranim vozilom bez vozačke dozvole

Da se policajci pri obavljanju svog posla nagledaju i naslušaju svega i svačega i nije neka novost, no i oni su zasigurno bili iznenađeni nakon što su u Rovinju u kontroli prometa zaustavili 84-godišnjaka.

Policijska patrola zaustavila ga je Rovinju 28. prosinca u 13.20 u Ulici Domenica Pergolisa. Razlog zaustavljanja bio je jer je 84-godišnjak upravljao neregistriranim Mercedesom na kojem su bile ručno izrađene registarske pločice!?

Istražujući dalje, policajci su ustanovili da je 84-godišnjak vozilom upravljao i bez vozačke dozvole jer mu je ona istekla prije 13 godina. Ustanovljeno je i da je 84-godišnjak krajem 2012. izradio lažne njemačke registarske pločice koje su izgledale kao originalne. Stavio ih je na vozilo te se tako vozio, ispada, četiri godine, dok nije zaustavljen u kontroli prometa.

Nakon svega, domišljati 84-godišnjak je kazneno prijavljen zbog krivotvorenja isprava, te prekršajno zbog upravljanja neregistriranim vozilom bez vozačke dozvole.

>> Pokušao prijeći granicu s tablicama ispisanima flomasterom

>> Sa 1.61 promila vozio automobil s lažnim registracijskim oznakama

Komentara 8

DU
Deleted user
09:34 30.12.2016.

Jadan starčić. Opet zla policija starcima piše kazne. Očekujem da Ostojić plati jadnom starčiću kaznu. Pa samo je vozio auto, nije da je nekog ubio. Strašno!!! Ostojiću, jaaaavi se!!!!!

Avatar kanonik
kanonik
19:23 29.12.2016.

Moj susjed bez vozačke vozio sve do smrti,gotovo 15 godina od kad su mu sve dozvole oduzete zbog pijanstva.

SA
sanjinzg
18:17 29.12.2016.

legenda? a da ste imali sudar s njim bas me zanima jel bi tako pisali!!? da se ne mozete naplatit pa onda povlacenje po sudovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije