Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marketinški trik?

Domino's želi otvoriti prvu pizzeriju na površini Mjeseca

Mjesec
Reuters, NASA
01.09.2011.
u 12:55

Novi pothvat Domino's će stajati 13,4 milijarde funti od čega će 4,5 milijarde biti potrebno za transport 70 tona konstrukcijskog materijala i opreme za pripremanje pizze na Mjesecu.

Japanska podružnica međunarodnog lanca pizza Domino's novom marketinškom kampanjom odlučila je dotući svoju konkurenciju. Objavili su, naime, da će napraviti restoran na površini Mjeseca, donosi Telegraph.

Domino's se već godinama različitim marketinškim trikovima bori protiv konkurentnog Pizza Huta, a nakon što su oni 2001. godine isporučili pizze astronautima na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS), Domino's je prošle godine, na obljetnicu 25 godina postojanja u Japanu, jednoj osobi platio 2,5 milijuna funti za samo sat vremena dostavljanja svojih specijaliteta.

Novi Domino'sov pothvat stajat će 13,4 milijarde funti od čega će 4,5 milijarde biti potrebno za transport 70 tona konstrukcijskog materijala i opreme za pripremanje pizze na Mjesecu. Restoran će biti promjera 26 četvornih metara, a osoblje koje ondje bude radilo morat će na Mjesecu i živjeti. Kada će se restoran otvoriti, Domino'su još ne znaju.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kursor
13:26 01.09.2011.

Odlično. Sad znam di ću ić na večeru nakon Kataklizme.

DR
drug
15:35 01.09.2011.

Mujo vec ima cevapbdzincu... Dobija konkurenciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije