Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši šef MMF-a

Dominique Strauss-Kahn podnio prijavu protiv sobarice

Dominique Strauss-Kahn
AFP/Pixsell
15.05.2012.
u 16:05

Strauss Khan traži, zbog lažnih optužbi, zlostavljanja, zbog vremena provedenog u zatvoru i zbog namjernog nanošenja emotivne boli odštetu od milijun dolara

Bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominique Strauss Khan podnio je protutužbu protiv sobarice hotela Sofitel Nafissatou Diallo, koja ga je prije godinu dana optužila za pokušaj silovanja. Strauss Khan traži, zbog lažnih optužbi, zlostavljanja, zbog vremena provedenog u zatvoru i namjernog nanošenja emotivne boli odštetu od milijun dolara.

>>Direktor MMF-a uhićen zbog pokušaja silovanja

Prijavu je podnio u ponedjeljak sudu u New Yorku, a u njoj navodno tvrdi da mu je sobaričina tužba nanijela štetu ugledu te da mu zbog toga uskraćena i prilika da se kandidira za francuskog predsjednika. Također smatra da je zbog optužbe ostao i bez posla na čelu MMF-a, piše New York Post.

Podsjetimo, Državno tužiteljstvo u New Yorku odbacilo je optužbe protiv bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna, još u kolovozu prošle godine, zbog sumnje u istinitost izjava Nafissatou Diallo.

Komentara 11

BJ
Ben Juda Talmudan
18:54 15.05.2012.

Jao si ga sobarici.Sad će dobiti kaznu da mu mora davati godinu dana mukte.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:31 15.05.2012.

On je moze unistiti jer si moze dozvoliti najbolje advokate ,koji mogu okrenuti svaku istinu.Njega se boje i najjaci mediji.

RE
@rea
17:30 15.05.2012.

Tako i treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije