Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA Hrvatska i indijska policija potvrdile lanjske navode Večernjeg lista

Domagoj Šeks ipak ubijen

hrv-domi-txt.jpg
import
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
29.05.2006.
u 16:06

Indijska policija ponovno je pokrenula istragu vezanu uz smrt Domagoja Šeksa, sina predsjednika Sabora Vladimira Šeksa koji je smrtno stradao u veljači prošle godine u indijskoj pokrajini Goi. Kako je prioćio MUP, istraga je ponovno aktualizirana, godinu dana poslije smrti, zbog brojnih nejasnoća o okolnostima smrti. Da je Domagoj Šeks ubijen, Večernji list pisao je još prije godinu dana, no indijske vlasti tada su tvrdile kako je riječ o nesretnom slučaju.

Vladimir Šeks je tijekom gostovanja u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva" kazao kako "postoje snažni dokazi da je Domagoj ubijen, ustvrdivši da su indijska policija, Interpol i druge policije koje su sudjelovale u istrazi odustale od teze o nesretnom slučaju". Policajci Uprave kriminalističke policije nedavno su boravili u Goi i "obavili uvid u predmet te obavijestili indijsku policiju o dosadašnjim rezultatima kriminalističke obrade u Hrvatskoj".

Policija je obavila obavijesne razgovore s nekoliko osoba te provela kriminalističku obradu kako bi ustanovili okolnosti smrti Domagoja Šeksa, a od indijske je policije zatraženo da obavi dodatne provjere.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije