Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBZOR

Domagoj Milošević: Došlo je moje vrijeme

'29.03.2012., Zagreb - Kandidat za predsjednika HDZ-a na skorasnjim unutarstranackim izborima Domagoj Ivan Milosevic odrzao je konferenciju za novinare. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
11.05.2012.
u 21:00

Izaslanici HDZ-a znaju da biraju budućeg premijera koji će pobijediti Milanovića, zato će zaokružiti mene, samouvjeren je Milošević

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Milošević, kojemu kladionice daju najmanje šanse da će uspjeti u stranačkoj utrci, objašnjava u Obzoru zašto je on najbolji izbor. 

– Izaslanici HDZ-a znaju da biraju budućeg premijera koji će pobijediti Milanovića, zato će zaokružiti mene – samouvjeren je Milošević koji kao svoj glavni adut ističe činjenicu da dolazi iz gospodarstva, a građani će ubuduće dati potporu onome koji će im vratiti ekonomski prosperitet i standard. Također vjeruje da izaslanici HDZ-a ovaj put neće glasati po diktatu nego po vlastitoj savjesti, jer se žele pobrinuti za budućnost svoje djece. 

– Zašto bi se favorit procjenjivao na osnovu toga što je šest-sedam pojedinaca, od kojih neki nisu imali hrabrosti kandidirati se za neku funkciju, sada dalo javnu potporu jednome od kandidata? – pita Milošević dodajući da je došlo njegovo vrijeme i kako apsolutno ne prihvaća argument da ne može biti šef HDZ-a jer je premlad (42).

Ključne riječi

Komentara 17

MA
maksi
10:19 12.05.2012.

treba dati Domagoju Milosevicu sansu, jer ovi ostali kandidati su kaos

Avatar 24/7
24/7
10:47 12.05.2012.

Konačno jedan kandidat koji se ne bavi sa nebitnim stvarima kao što je 45-a i 91-a.Tko još živi od tih tema? da ne govorim kako će se zvati neki trg u Zagrebu.Novi premijer mora biti iz gospodarstva jer pred nama dolazi još veća kriza i moramo biti spremni se suočiti sa njome.

OB
-obrisani-
23:55 11.05.2012.

To siGURNO.......poslije detuđmanizacije, narod jedva čeka remiloševićizaciJU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije