Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Istri

Domagoj Ivan Milošević: HDZ može potonuti ili gledati u budućnost

ivan domagoj milošević (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
13.05.2012.
u 19:55

- Odabirom novog predsjednika HDZ-a, stranka može u potpunosti potonuti i baviti se prošlošću ili pak gledati u budućnost i pobijediti na idućim lokalnim i parlamentarnim izborima te biti ponovno vodeća hrvatska stranka.

Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a prilikom susreta s izaslanicima na Saboru HDZ-a iz Istarske županije, naglasio je kako je potpuno uvjeren da 2.200 izaslanika vrlo dobro zna kakvu odgovornost imaju pri odabiru novog predsjednika, piše u priopćenju iz njegovog ureda.

- Odabirom novog predsjednika HDZ-a, stranka može u potpunosti potonuti i baviti se prošlošću ili pak gledati u budućnost i pobijediti na idućim lokalnim i parlamentarnim izborima te biti ponovno vodeća hrvatska stranka. HDZ je stožerna stranka koja je stvarala našu domovinu i potpuno sam uvjeren kako 2.200 izaslanika vrlo dobro zna kakva im je odgovornost na leđima te kako će glasati za budućnost - istaknuo je Domagoj Milošević prilikom predstavljanja programa u Pazinu.

Kazao je i kako je HDZ izgubio posljednje parlamentarne izbore između ostalog i zato što vodstvo stranke nije komuniciralo s dužnosnicima na terenu.

- To se više nikada neće ponoviti, a nakon 20. svibnja bit ću prvi među jednakima i svi će imati pravo glasa i izražavanja mišljenja - zaključio je Milošević.

Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
10:15 14.05.2012.

živeo milošević.....

OB
-obrisani-
20:32 13.05.2012.

koji nerealan tip......za pozvizdit... . pa on nema šanse ni 2%......kako to ne kuži,..

LE
leonica
10:03 14.05.2012.

spas za hdz je domagoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije