Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poharali stanove

Dolijao trojac odgovoran za više provala u Županji

provala, vrata, provalio
Goran Višnjić/Pixsell
17.04.2013.
u 11:25

Nakon završene kriminalističke obrade utvrđena šteta iznosi više desetaka tisuća kuna

Policija PU Vukovarko – srijemske županije završila je kriminalističku obradu nad trojicom punoljetnih hrvatskih državljanja za koje je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da su od sredine prosinca prošle godine pa do sredine siječnja izvršili ukupno osam kaznenih djela.

Iz policije navode da se radi o 48-godišnjaku s područja Županje, 43-godišnjaku s područja Velike Gorice i 51-godišnjaku s područja Istre.

- Prema saznanjima prikupljenim kriminalističkim istraživanjem, trojica osumnjičenika su provalili u sedam stanova u Županji te u jednu kuću u Babinoj Gredi. Otuđivali su uglavnom zlatni nakit te novac. Ukupna materijalna šteta cijeni se više desetaka tisuća kuna, navode iz PU.

>>Lopov provalio u obiteljsku kuću i ukrao zlatni nakit

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije