Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policijska akcija

Dolijali! Krijumčarili ljude, a u narodnjačkom klubu lažnjake

policija
Goran Stanzl/PIXSELL
10.07.2013.
u 15:48

U podrumskom prostoru nekadašnjeg noćnog kluba Pasha u Zagrebu, čiji je vlasnik također uhićen u akciji, pronađeno je 1200 raznih artikala u vrijednosti od oko pola milijuna kuna.

Policijska akcija kodnom imena Kadin rezultirala je uhićenjem sedam osoba u Zagrebu za koje se sumnja da su sudjelovale u krijumčarenju 13 Turaka preko RH u zemlje EU-e, zatim u krađama kioska u Zagrebu te u švercanju lažne markirane odjeće i obuće brandova Puma, Nike i sličnih te drugih predmeta. Ne zna se porijeklo robe ni kome je bila namijenjena.

Akcija je započela u ožujku ove godine, a traga se za još dvije osobe, jednim Hrvatom i jednim državljaninom BiH. Za krijumčarenje Turaka preko granice osumnjičeni su naplaćivali 800 eura po osobi.

U podrumskom prostoru nekadašnjeg noćnog kluba Pasha u Zagrebu, čiji je vlasnik također uhićen u akciji, pronađeno je 1200 raznih artikala u vrijednosti od oko pola milijuna kuna.

U bijegu je još jedan Hrvat i državljanin BiH za koje se sumnja da su pripadnici ove kriminalne organizacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije