Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drski kradljivci

Dolijala đakovačka trojka koja je provalila u benzinsku crpku

benzinska, pljačka (1)
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
10.09.2010.
u 17:35

Uvijek su koristili alat kojim bi razbili cilindar-bravu na ulaznim vratima benzinskih crpki.

Djelatnicima PU virovitičko-podravske trebalo je samo tri dana da otkriju provalnike koji su u noći sa 6. na 7. rujan provalili u benzinsku crpku u Mikleušu i iz nje ukrali 56 šteka cigareta, boce s motornim uljem i plastičnu kantu za smeće. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su provalnu krađu izvršili B. Z. (29), B. B. (27) i R. N. (23) s područja Đakova koje je policija u petak privela u istražni centar Županijskog suda u Bjelovar.

Sumnja se i da su 12. kolovoza ove godine provalili u istu benzinsku postaju i odnijeli 60 šteka cigareta i 20-ak čokolada. U pretrazi njihovih stanova policija je pronašla dio ukradenih stvari, a kako neslužbeno doznajemo, brzu otkrivanju provalnika s područja susjedne Osječko-baranjske županije pridonio je način na koji su provaljivali u objekte.

Uvijek su koristili alat kojim bi razbili cilindar-bravu na ulaznim vratima benzinskih crpki, a glavni su im plijen bile cigarete.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dimitrijet
18:21 10.09.2010.

Pusenje skodi zdravlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije