Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aeromiting u Varaždinu

Doletjet će MiG 21, Gripen, Soko Galeb...

27.05.2015., Zadar - U Zrakoplovnoj bazi Zemunik sluzbeno je predstavljena nova posada Krila Oluje. Ova akrobatska grupa djeluje u sastavu Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Protuzracne obrane u vojarni Zemunik. Nakon l
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
24.06.2015.
u 06:56

– Letačke vještine demonstrirat će članovi Krila Oluje, jedan od najboljih akrobatskih pilota na svijetu Peter Podlunšek te hrvatski as Branimir Ambreković – kazao je Josip Novak

CIAV 2015., najveći aeromiting u Hrvatskoj, kako je jučer najavljeno, održat će se 11. i 12. srpnja u Varaždinu, a domaćin će mu biti tamošnji Aeroklub, koji ove godine slavi 85. rođendan.

– Letačke vještine demonstrirat će članovi Krila Oluje, jedan od najboljih akrobatskih pilota na svijetu Peter Podlunšek te hrvatski as Branimir Ambreković – kazao je Josip Novak, predsjednik Aerokluba.

Preletjet će i MiG 21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, mađarski Gripen JAS 39, Pilatus PC9, Soko Galeb G-2... 

>> Pogledajte akrobacije nove postave Krila Oluje!

Komentara 7

Avatar navijač
navijač
07:45 24.06.2015.

Mađari su odlično napredovali što se tiče ratnog zrakoplovstva.Vjerujem da će i Hrvatska učiniti puno u bliskoj budućnosti sad kad nam je došla prava osoba na mjesto predsjednika-ce države. Mislio sam da bi i Srbiji trebalo osposobiti barem jedan zrakoplov pa da nastupe i oni da nehrvatska vlada ima za koga navijati.

DU
Deleted user
07:27 24.06.2015.

Jedna od glavnih a besplatnih atrakcija po ljetu u okolici Zadra je promatranje vježbe i akrobacije koje izvode naši novi i oni iskusniji piloti,prst gore.

KR
krka
10:53 24.06.2015.

bitno je da će da doleti super galeb; hebeš F18, gripen i ostale kante!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije