Naslovnica Vijesti Hrvatska

Objavljujemo dokumente koji dokazuju da je Kujundžić odbio projekt

Iz tih je dokumenata sasvim razvidno da je ministar Kujundžić odbio financiranje pilot-projekta jer bi, po obrazloženju HZZO-a, to bilo diskriminirajuće prema ostalim hrvatskim pograničnim područjima, ponajprije Metkoviću i Pločama!
30. svibnja 2019. u 10:45 38 komentara 12149 prikaza
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL/Večernji list
Pogledajte galeriju 1/8

Ministar zdravstva Milan Kujundžić jutros je prije sjednice Vlade na pitanja novinara o tekstu koji je danas objavio Večernji list – da je na prijedlog HZZO-a odbio financiranje pilot-projekta prema kojem bi se godišnje spašavalo najmanje 70 ljudi sa sjeverozapada Istre (pogranično područje) u slovenskoj bolnici u Izoli jer bi to bilo diskriminirajuće prema Metkoviću i Pločama, rekao da nije točno da je Ministarstvo dalo takav odgovor.

Milan Kujundžić Propao projekt Spašavanje života u Istri diskriminira Metković!?

Zato objavljujemo odbijenicu Ministarstva zdravstva i HZZO-a, koju su poslali istarskoj hitnoj te odgovor zamjenice ravnatelja istarske hitne dr. Gordane Antić Ministarstvu zdravstva. Iz tih je dokumenata sasvim razvidno da je ministar Kujundžić odbio financiranje pilot-projekta jer bi, po obrazloženju HZZO-a, to bilo diskriminirajuće prema ostalim hrvatskim pograničnim područjima, ponajprije Metkoviću i Pločama!

 | Autor :

Sve dokumente možete pogledati u galeriji na vrhu članka!

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

 • Nordovest:

  Pa da , a nije diskriminirajuće kad vozite pacijenta iz Čapljine u Zagreb ( a ne u Mostar ili Sarajevo), ali iz Kumrovca ili Klanjca ne, nego u Zabok. Hrvati iz Hrvatske su uostalom u Hrvatskoj ionako manjina, ali nemaju prava manjina.

 • Avatar Ayatollah of Rocknrolla
  Ayatollah of Rocknrolla:

  Cjela Istra i Hrvatska je opljackana od IDSa i ostalih jugokomunjara. Ali oni skacu odmah na zadnja kopita kada ima sanse nekoga drugoga nasumice optuziti.

 • ŠtoReći:

  Iva , to si ti