Naslovnica Vijesti Svijet

Dokument FBI-ja potvrđuje: 'Leteći tanjuri' su pali kod Roswella

U svakom (letećem tanjuru) su bila tri tijela humanoidna oblika, no samo metar visoka, obučena u metalik odijela, opisuje se u izvješću
10. travnja 2011. u 21:45 565 komentara 963 prikaza
\'UFOpa_nnn_unu_180210\'
Foto:
Pogledajte galeriju 1/4

Tri "leteća tanjura" uistinu su pala blizu grada Roswella u američkoj državi Novi Meksiko 2. srpnja 1947. Bili su kružnog oblika, s izbočenim središnjim dijelom, promjera otprilike 15 metara, a u njima su se nalazili izvanzemaljci.

Ako ste dosad vjerovali u priču o izvanzemaljcima u Roswellu onda vas ne treba posebno uvjeravati, ali ako niste trebali bi uvažiti činjenicu da navedeni podaci nisu tvrdnje "dobro upućenih izvora" ili navodnih očevidaca nego se oni nalaze u službenom dokumentu američkog FBI-a, kojeg je šef njihova ureda u Washingtonu Guy Hottel poslao ravnatelju biroa u ožujku 1950. godine, a kojega prenosi Daily Mail.

"Istražitelj Ratnog zrakoplovstva izjavio je kako su tri tzv. leteća tanjura pronađena u Novom Meksiku... U svakom su bila tri tijela humanoidna oblika, no samo metar visoka, obučena u tanke tkanine nalik metalu, jako fine izrade. Svako tijelo bilo je omotano na način sličan anti-G odijelima koje koriste brzinski letači i probni piloti", piše u dopisu.

Kao razlog pada navodi se činjenica da je američka vlada u Novom Meksiku postavila snažne radare, pa se vjeruje kako je radar ometao upravljački mehanizam letjelica.

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    lako je kad su leteći tanjiri.... problem nastaje sa letećim šerpama To se već računa u hladno oružje

  • -obrisani-:

    ...♪ svaki juda, visit će za muda...♫

  • -obrisani-:

    11.04.2011. u 00:29h ® je napisao/la: policajka je druga tema, idi tamo, ne kvari ovu ???? sad mi je sve jasno tajno si zaljubljen i pratiš barola a ne mene