Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doktorski studiji na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Doktorski studiji na Hrvatskom katoličkom sveučilištu
Foto: Promo
1/2
15.06.2018.
u 15:05

Ujedno je riječ i o prvim akreditiranim poslijediplomskim sveučilišnim studijima na Hrvatskome katoličkome sveučilištu čime je uspostavljena obrazovna vertikala i zaokružena mogućnost stjecanja najvišega akademskoga stupnja.

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu od 15. lipnja 2018. godine raspisani su natječaji za kandidate koji u akademskoj godini 2018./2019. žele upisati poslijediplomske (doktorske) sveučilišne studije iz povijesti ili sociologije koji su, po uzoru na dobre prakse u Europi, mentorskoga tipa.

Tim činom otpočinje realizacija poslijediplomskih doktorskih studija povijest i sociologija za koje je Hrvatsko katoličko sveučilište dobilo Dopusnice Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Ujedno je riječ i o prvim akreditiranim poslijediplomskim sveučilišnim studijima na Hrvatskome katoličkome sveučilištu čime je uspostavljena obrazovna vertikala i zaokružena mogućnost stjecanja najvišega akademskoga stupnja.

Foto: Promo

Za upis je potrebno zadovoljiti opće i posebne uvjete o čemu se informacije mogu pronaći na mrežnoj stranici Sveučilišta www.unicath.hr/upisi. Prijave se zaprimaju u Službi za studentska pitanja Sveučilišta na e-mail doktorskistudij@unicath.hr od 15. lipnja do 30. rujna 2018. godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije