Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIDENOVA ADMINISTRACIJA

Dokle ide politička korektnost? SAD se odriče Kolumba koji ih je otkrio, narod je podijeljen

Reuters/Pixabay
14.10.2021.
u 17:26

On nije otkrio Ameriku, već su u njoj živjeli domorodački narodi kojima su Europljani donijeli samo smrt i ropstvo, kažu sve glasniji kritičari u Americi. No, mnogi govore da se ne može 15. stoljeće promatrati današnjim kriterijima

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar StormRaider95
StormRaider95
17:38 14.10.2021.

Čudno kako se ne odriču svih onih znanstvenika nacista koje su doveli u SAD nakon II svjetskog 😏 Licemjeri.

ST
stefj
17:52 14.10.2021.

Bolesnici... Ne mogu Amerikanci normalno, moraju iz krajnosti u krajnost...

NO
NoHo
20:29 14.10.2021.

Povijest se ne smije koristi selektivno i zlonamjerno. Tocno je da su Spanjolci a pogotovo Englezi pljackali i otimali, ali je tocno i da su dominatni starosjedioci, recimo Maje, Inke, Azteci, bili daleko brutalniji. Obredno vadjenje srca zivim osobama, zrtvovanjeje djece, kanibalizam, to nije prestalo samo od sebe. Sudite sve, ukljucivo Kolumba, s punim i objektivnim rezumijevanjem svijeta i vremena u kojem su zivjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?