Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dokad će se Hrvatima nametati kolektivna krivnja za ustaške zločine

29.01.2024. u 12:11

Hrvati nisu antisemiti, Hrvati nisu poklonici zločina i zločinaca, a Hrvati danas nisu odgovorni za ustaške zločine, kao ni za komunističke. Za zločine je uvijek odgovoran sustav i pojedinci koji su taj sustav činili

Komentara 15

ZS
ZNA SE
12:40 29.01.2024.

"Šezdesetih godina prošlog stoljeća izvođena su tzv. antropološka istraživanja u radnom logoru Jasenovac koji su trebala dokazati masovna ubijanja u radnom logoru Jasenovac. Nakon temeljitih istraživanja pronađen je samo 481 kostur za većinu kojih je utvrđeno da su umrli od epidemijskih bolesti. Organizator istraživanja je bio Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata BiH koji je formirao ekipu od tri člana: V. Brodar i T. Pogačnik iz Ljubljane s Instituta za biologiju, Katedra za antropologiju Biološkog fakulteta i dr. S. Živanović s Instituta za anatomiju medicinskog fakulteta iz Novog Sada.[52][53]"

NC
NC
12:44 29.01.2024.

Antifašistička mitologija je puna laži i kleveta.

SA
Satnik1111
12:54 29.01.2024.

Dok u Hrvatskoj na vlast ne dođu domoljubi, šopat će nas jugokomunistićkim lažima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije