Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše Dalibor Milas

Dok se svijet raspada po šavovima, Katolička crkva bavi se sama sobom

Aftermath of a deadly infiltration by Hamas gunmen in Kibbutz Nir Oz
AMIR COHEN/REUTERS
22.10.2023.
u 10:30

Svijet bi nakon svih ovih kriza mogao biti kompleksniji, ali stabilniji. Imamo šansu obnoviti društvo iz temelja

Ključne riječi

Komentara 10

KU
kuramela
12:25 22.10.2023.

Pa uvijek ste kritizirali crkvu da se miješa u politiku, a kad se ne miješa opet vam ne valja, sad je jasno da ste jednostavno mrzitelji crkve.

NE
Neo001
11:54 22.10.2023.

Katolička crkva je temelj zapadne demokracije, a u Hrvatskoj najzaslužnija za opstanak i identitet hrvatskog naroda, a to najviše boli antihrvatsku bagru.

BE
Berlioz
13:20 22.10.2023.

Mrzitelji je uvijek napadaju samo izmjenjuju optužbe. Ponekad se previše mješa, ponekad premalo. Mržnja je zlo, pogotovo kod onih koji se busaju u prsa s tolerancijom i otvorenošću a iz njih frca mržnja i netolerancija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije