Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus
Povratak na članak

Dok Rusija uvodi vize za kineske turiste, Trudeau upozorava na diskriminaciju

Cilj tih mjera je "zajamčiti sigurnost zemlje, zaštititi zdravlje i spriječiti širenje novog koronavirusa", stoji u tekstu objavljenom na internetskoj stranici ruske vlade

Komentari 9

DU
Deleted user
03:48 02.02.2020.

Trudea nije briga što su u Kanadi diskriminirani građani porijeklom iz Europe, a oko sebe skuplja ljude iz Indije, Pakistana i Irana. Poznato je da Indijci kada dođu u Kanadu i odluče tamo imati mjesto boravka to rješavaju po skraćenom postupku i sve je gotovo za mjesec dana, za europljane uglavnom taj postupak traje tri godine. Europljani nisu dobro došli, ali kinezi, pogotovo iz HongKonga sa svojim kapitalom vrlo rado. Dobro došli su i Vijetnamski i Libanonski trgovci drogom koji svoj status uglavnom rješavaju za par mjeseci. Afrikanci, Ruanda, Somalija i slične zemlje on rado dočekuje osobno u zračnim lukama, ali eto za europljane nema baš naklonosti. Promjenio je sliku Kanade i neka mu je, ali zaista Kanada nije ninpo čemu napredna zemlja, a najmanje po ljudskim pravima. Možda za ove skupine koje sam nabrojio, pa za LGBT zajednice i slične. Normalni, tadišni, skrbni i familijarni svijet od njega ne može očekivati podršku. Znam da je statistika drugačija, ali statistika naša dika, što poželiš to naslika.

VL
GR
gragakarlovac
01:54 02.02.2020.

Kanada opet 5 godina ispred ostalih...znaju kako riješiti situacije bez panike...rusi ko rusi, nemaju pojma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.