Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

Dok Oleg Butković apelira na zastupnike da se uozbilje i dolaze na posao, Dilber i Nakić vjeruju da će kvoruma u petak biti

Most neće ostati ni sa kime u vladi radi samozavaravanja, moje napuštanje pozicije savjetnika znak je da je granica vrlo blizu, rekao je bivši savjetnik Bože Petrova Ivan Relković (Most)

Komentari 10

DH
dalibor.hren
15:37 15.05.2016.

Dolazak na posao je obveza i za to ne treba "apelirati!" Tko ne dolazi - cipela!

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
17:02 15.05.2016.

Doveli su si "cuvara logora"? Hahaha,..a u pm, ovo je ludje od Vrapca.

VL
RP
rpzagreb
21:52 15.05.2016.

Svejedno je tko na vlasti. Svi su isti i ne rade apsolutno ništa i još manje korisno. Sve ih treba staviti na prosječnu plaću i nagrađivati prema stalnom i obaveznom prisustvu, korisnim primjedbama i učešću u raspravama. Ovo više nije niti cirkus, ovo je nakaradna predstava (freak show) grupe neodgovornih i beskarkternih ljudi. Rijetke su iznimke.

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
13:49 15.05.2016.

Doro je za Hrvatsku da se raspadne ta čobanac koalicija, loše je to što se novim izborima neće ništa popraviti. Lijevo, desno, nigdje moga stana.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:19 15.05.2016.

Otkud sad tijesna vecina u saboru? Totalno rasulo.

VL
ME
mek
21:55 15.05.2016.

Sve se radi u stilu koji Kukurikavcima nije donio izbornu pobjedu, pa su nastavili diskreditirati svoje političke "protivnike", a iskonstruiranim smicalicama stvarati afere kojima će skrenuti pozornost i oduzeti vrijeme za otklanjanje posljedica njihovog štetnog i ne efficijentne "vladavine". Sada treba izdržati destrukciju i sabotiranje rada Sabora i Vlade od oporbe koja se ponaša kao najveći neprijatelj države. Njihov rat za vlast i prevlast nije samo nastavak rušenja Vlade, već je to rušenje boljitka i prosperiteta hrvatske sa dugotrajnim posljedicama koje su na žalost već na veliko vidljive. Hrvatska gubi simpatije i povjerenje u Europi i svijetu, što se jako teško stiče, kao i što skoriji odmak od dna i smeća u koje su nas bacili današnji oporbenjaci nahranjeni desertom njihovog vrlog desertera (sprematelja deserata).

VL
DK
dr kaunda
13:31 15.05.2016.

Do kad ce trajati ovaj cirkus ovo je katastrofa ,gospodo tj.bivsi drugovi primite se posla ili odstupite i raspisite nove izbore Hrvatska propada u svakom pogledu a vi raspravljate o ustasama i partizanima od kojih su mozda zivi jos petorica, obilazite Jasenovac,Bleiburg itd. i to u velikom stilu s naoruzanim postrojbama kao da idete u rat ostavite to povijesnicarima a vi radite ono sto za sto ste izabrani a vi idete tamo da bi vidjeli i bili vidjeni,do zrtava vam je stalo kao do lanjskog snijega samo glumatate bezveze

VL
B2
bokida 2
15:04 15.05.2016.

Teški igrokazi ali na žalost za neke do izbora neće doći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.