Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Ač:

'Udario sam nogom o vrata rodilišta i razbio staklo. Bolnica bi trebala promijeniti pristup prema rodiljama'

Ivan Ač
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
20.02.2016.
u 16:17

Muškarac je bio nezadovoljan tretmanom kakav je od strane osoblja bolnice dobila njegova supruga. Bio je nervozan od samog početka kako su ih primili, kazao je glasnogovornik zadarske policije

- Udario sam nogom o vrata rodilišta i razbio staklo. Prihvaćam potpunu odgovornost i platit ću štetu koju sam napravio, ali držim i da bi bolnica trebala promijeniti pristup prema rodiljama i njihovim obiteljima - kazao za 24 sata Ivan Ač (33) iz Osijeka koji sa suprugom Anicom (20) i novorođenim Marinom živi u Zadru. Njega je razbjesnio postupak liječnika u rodilištu zadarske Opće bolnice gdje je njegova supruga rađala. 

Incident se dogodio sinoć nešto nakon 19 h. Naime, dok je čekao suprugu da rodi, iznervirani 33-godišnjak u rodilištu je potpuno izgubio kontrolu, javlja Zadarski.hr.

Muškarac je nogom udario ulazna vrata rađaone i razbio staklo pri čemu je zaradio posjekotine desne potkoljenice. - Muškarac je bio nezadovoljan tretmanom kakav je od strane osoblja bolnice dobila njegova supruga. Bio je nervozan od samog početka kako su ih primili. Nogom je kasnije udario u vrata, razbio staklo i sebe ozlijedio. Događaj je još u obradi – rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Zbog incidenta intervenirala je i policija, a cijeli slučaj završio je prijavom zbog narušavanja javnog reda i mira.

>>'U rađaonici su hladni i bezobrazni. Nazivali su me nemajkom i glupačom'

>>Jedina smo bolnica u kojoj raste broj poroda

Komentara 30

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:48 20.02.2016.

tako treba

OS
osica
17:36 20.02.2016.

Nigdje u članku, ni riječi " što je konkretno tog tatu tako iznerviralo". Zašto ga niste pitali da vam ispriča ? Ili je pod dojmom Vinkovaca ili je nešto drugo. Ostali smo prikraćeni za tu informaciju , kad već pišeteeć pišete članak, " jer medalja ima dvije strane". Ali nije ni važno, glavno da su mama i beba dobro.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:28 20.02.2016.

kakvo li novinarsko umijece. Buva i Hristovic. Dakle, nigdje nije spomenuto sto su to lijecnici napravili da razbjesne doticnog gospodina, pa sam naslov govori vise od besmislenog teksta ispod fotografije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije