Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNA INTEGRACIJA DOSELJENIKA

Hrvatska postaje useljenička država bez migracijske politike. Evo na što upozoravaju stručnjaci

26.02.2024.
u 06:32

U proteklih pet godina u Hrvatskoj je više nego peterostruko porastao uvoz stranih radnika, jer je 2018. godine izdano 32,7 tisuća dozvola stranim radnicima, a lani je izdano više od 170 tisuća dozvola za boravak i rad stranim radnicima

Komentara 53

DU
Deleted user
08:05 26.02.2024.

Nisu to nikakvi doseljenici nego strani državljani na privremenom radu u RH. Onaj tko bi želio da se ti radnici dosele (trajno nastane) u RH, ima krajnje loše nakane prema hrvatskoj državi i narodu. Niti S. Arabija, Kuvajt ili Katar nemaju useljeničku politiku, odnosno ona se svodi na to da ti ljudi odu iz zemlje kad se više zbog nekog razloga ne budu koristili kao radna snaga.

Avatar Šubić17
Šubić17
09:16 26.02.2024.

Ovi propagandni medij se mora nacionalizirat, svatko tko hodočasti u kupleraj anti-Europske Sovjetske trgovačke unije EU-a koja je Europski grad Brisel pretvorila u Azijski i Afrički grad istin ovin stvarima koje compradorska agentura cosmopolitskog internacionalizma promovira svojin propagandnim radomovima ovdi je narodni neprijatelj Hrvatskog naroda i tako se prema službenicima internacionalizma - liberalima i komunjarama - mora odnosit. To su narodni neprijatelji koji nam rade o glavi i koje moramo uništit!!

Avatar Behemot
Behemot
09:32 26.02.2024.

Samoprozvani stručnjaci rade zamjenu stanovništva za par judinih škuda iz Brisela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije