Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dok je pljačkao kiosk, prodavačica ga zaključala i pozvala policiju

20.01.2009.
u 16:22

SLAVONSKI BROD - Dramatični pokušaj pljačke Tiskova kioska u Slavonskom Brodu, koji se odvijao u ponedjeljak u predvečernjim satima, svakako je bio vrlo traumatično iskustvo, ali ponajprije za provalnika koji svojim postupcima konkurira za naslov najglupljeg kriminalca na vrućem slavonskobrodskom asfaltu.

Nakon što je, maskiran rupcem, oko 18.30 uletio u lokal u najprometnijoj gradskoj ulici, 51-godišnji pljačkaš kroz zube je zaprijetio prodavačici Ladi Kovačević, koja je u tome trenutku slagala pristiglu robu, da mu da novac od utrška ili će je ubiti.

Lada je iz blagajne zgrabila nekoliko novčanica od po deset kuna i gurnula ih pljačkašu u ruke. Dok je maskirani napadač zabezeknuto gledao u osamdesetak kuna koji su predstavljali njegov plijen, prodavačica je istrčala iz lokala te uz pomoć jednog od prolaznika zaključala vrata ostavivši razbojnika unutra.

- Pao mi je mrak na oči kada mi je zaprijetio, ne znam jesam li bila više uplašena ili ljutita.

Tko je taj mali čovječuljak, gotovo glavu niži od mene, da mi prijeti - kaže Lada Kovačević prisjećajući se pljačke koja je trajala samo nekoliko trenutaka. Dok je zaključani pljačkaš iznutra lupao po vratima, kumio i molio da ga se otključa, nudeći čak i da će vratiti novac koji je uzeo, Lada je pozvala policiju koja je nevještog pljačkaša otključala, ali i odvezla sa sobom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije