Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beljakovi seljaci
Povratak na članak

Dok je nas petero složno u Saboru, nema raskola u HSS-u

Beljak je najavio kaznenu prijavu protiv svakoga tko u tvrtkama pod kontrolom HDZ-a zaposli odbjeglu HSS-ovku J. Mataušić

Komentari 7

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:48 04.12.2017.

Zar ovaj lopov Beljak stvarno misli da on, sa svojom reputacijom kriminalca, može steći autoritet nad članovima svoje stranke primitivnim i nasilničkim ispadima?

VL
KO
koraknaprijed
17:07 04.12.2017.

E moj gospon Pajser vidjeti ćemo koliko će vas biti poslije idućih izbora.

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
16:59 04.12.2017.

A da se njemu i ostalim kriminalcima iz hahahaeses-a kupe ogledala, nek se malo pogledaju. Znate onu: "Ko o čemu, drolje o poštenju"?

VL
CR
cromak
19:24 04.12.2017.

Beljak je izbeljo svoje, neradi ukradi, istiraj iz partije ko ti smeta i Stanjina proglasio za brata nikom neda da mu kuca na vrata samom sebi hranu sprema netreba mu zena u saboru trubi nikoga ne slusa.zalopljke pjeva, partja ga nece nema vise srece, glavu od sviju okrece. Beljak previse smrdis za okolicu obrati se veterinarima za pomoc, mnogo si nakakio.

VL
AF
afer
19:42 04.12.2017.

Ovaj saziv Sabora ostati će upamćen. Ima komedijaša, tužnih klaunova i žonglera, mađioničara, hipnotizera...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.