Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PU karlovačka

Dok je domar bio u pritvoru, izdali mu rješenje o godišnjem odmoru

\'crna karlovac, slavo boban koji je pucao na zeta vedrana zimu saslusan kod istraznog sudca,080410 Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL\'
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
31.05.2010.
u 12:13

– On je namještenik, a ne policajac, i na njega se primjenjuju odredbe Zakona o radu – objašnjava glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić.

Za vrijeme koje je proveo u pritvoru, u kojem je završio zbog pokušaja ubojstva, PU karlovačka svom domaru Slavi Bobanu napisala je rješenje o - korištenju godišnjeg odmora! Nakon izlaska iz pritvora premjestili su ga na rad u policijsku postaju u Slunju.

>>Pucao u zeta od kojeg je njegova kći bježala 7 puta

– On je namještenik, a ne policajac, i na njega se primjenjuju odredbe Zakona o radu – objašnjava glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić.

– On ima dobrog poslodavca – ironično će Sunčica Benović, koordinatorica pravne službe Saveza samostalnih sindikata, i dodaje kako spomenutim zakonom nije propisano da za boravka u pritvoru netko može ili ne smije dobiti i rješenje o godišnjem odmoru.

Boban je pucao na zeta Vedrana Zimu 7. travnja i pogodio ga u glavu. Zima je teško ozlijeđen, a Bobanu je alkotestom utvrđeno 0,9 promila. Pucnju iz Bobanova pištolja, za koji ima dozvolu, prethodili su svađa i naguravanje, a svjedokinja pucnjave bila je Zimina kći (3).

Majka djevojčice Kristina Zima govorila je da je svemu prethodilo to što je suprug Vedran već godinama maltretira. U tri godine braka napuštala ga je sedam puta, i uvijek ih je mirio Slavo Boban.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije