Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dok dijabetičari plaćaju inzulin, nabavljaju se nove limuzine

Afere vladajućih su se toliko namnožile da više nije u pitanju samo ostavka pojedinog ministra, bilo bi razborito da cijela Vlada ode

Komentari 22

NU
nutna-
14:17 17.02.2014.

Policiji aute,,,ajde dobro. Vatrogascima i hitnoj pomoći-avione,helikoptere i aute...ajde dobro. Obalnoj straži moderniji i brži brodovi...ajde. Al ministru auto...pa zašto! Neka ga zaradi od svoje plaće. Auto mu nije sredstvo rada niti svrha rada, čak mu ne treba niti kao alat rada...jer na državnom proračunu postoje neke službe čak i unutar MUP_a koji imaju baš dobar vozni park pa kada kome zatreba...pa dečki su tu od 0-24. A kaj je najinteresantnije, gospodi ministrima je najnormalnije da imaju skupe telefone kojima se neznaju služiti i skupe aute koji služe da bi im se guzice uznojile u koži interijera, umjesto da se znoje od intenzivnog promišljanja i rada za opće dobro...za što su dobro plaćeni...nipošto nisu plaćeni da im se kupuju neke stvari i da se šminkaju i prezentiraju...a kaj imaju prezentirat više...ima li kaj nisu upropastili...imiđ si autom podigli nebuju

VL
ĆA
ćaćaća
15:31 17.02.2014.

a neko mora platiti limuzine..inače dijabetičarima su jako slatke ove limuzine :)))

VL
KA
kafka
13:50 17.02.2014.

Kolektivna odgovornost. Kolektivni otkaz - svima u Vladi. Revizija državne uprave, ministarstava, agencije, itd. i smanjenje u ljudstvu za 30%. .

VL
GA
gari2
14:53 17.02.2014.

Pa mi smo samo na papiru u EU

VL
AM
ameris
12:57 17.02.2014.

Milanović jučer prijeti poplavljenim obiteljima oko Siska da će ih vlast iseliti jer su poplave preskupe.Za njega ne postoji empatija ..on je komunistički zombi izgubljen u irealnosti moći ! Svi ministri s obiteljskom komunističkom anamnezom trenutačno m o r a a j u otići iz Vlade .Oni ne vide da Hrvatska klizi u socijalni građanski rat ! Oni do krajnjih granica siju mržnju između nezaposlenih i zaposlenih !Stvaraju privid da su zaposleni krivi za glad,neimaštinu i sveopću bijedu nezaposlenih ! To je sotonska rabota koju moramo o d m a h zaustaviti !Toj političkoj zgadiji svaki vid kaosa ide u prilog !

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:21 17.02.2014.

Nisu se samo afere namnožile,nego su se namnožili i samodopadni korisnici tih automobila visoke klase.

VL
MR
MrkiMedo
12:11 17.02.2014.

Sedamdeset godina vezanja na Balkan (naravno, ne u zemljopisnom smislu) sada dolazi na naplatu. Europa ima druge standarde. A Hrvati moraju razmisliti da li ce birati Vladu koja vodi probalkansku ili proeuropsku politiku.

VL
DU
Deleted user
13:42 17.02.2014.

Poljoprivrednog apotekara je trebalo stajskim metlama izmesti iz ministarstva no zbilo se da su rankovićeve palice pomilovale po leđima naše seljake, I? Upropastiše proizvođače mlijeka! sve upropastiše, namjerno s osmjehom. Ne za ostavku, nego za doživotnu robiju. Što bismo mio mi dobili ili naknadili da bijednik odstupi i ode na Bali s novom limuzinom? Narod je očajan, i pravo je pitanje, zazivaju li partijaneri revoluciju i giljotine ili peku kolače pa će bacati prosvjednicima iz jurećih auta.

VL
DU
Deleted user
22:02 17.02.2014.

Takozvana "vlada" prije kratkog vremena objavila je podatak kako prosječna mjesenča plaća iznosi 5.200 kuna. Dakle za jedan "ministarski audi", s tim prosjekom plaće, radnik mora raditi 72 mjeseca ili punih š e s t godina. Naravno, bez da odod svoje plaće odvoji i jednu jedinu lipu za hranu, piće, skolovanje djece, stanarinu, režije, ljekove, higijenu. E, kome to uspje - samo naprijed "izdržite" tih šest godina - i evo vam "ministarskog audija"! Ja bi si jedan takav A6 mogao priuštiti. Naravno od svojeg novca za koji sam radio 45 godina. Ali neću! Bilo bi užasno za moje dostojanstvo, čast i ponos kada bi me netko zbog toga u mislima povezao s ljudskom niskošću ministara u današnjoj takozvanoj "vladi"!

VL
FN
Fr@njo
20:37 17.02.2014.

nikakvo jadikovanje ne sluzi nicem narod, da narod koji izlazi na izbore treba nauciti i snositi poslijedice svojeg izbora. Ako shvati izbornu pogresku ima mogucnost i javno na ulici reci. to ucenje ce jos dugo potrajati..bar par mandata slicnih ovima.

VL
Avatar Zvijezda
Zvijezda
12:29 17.02.2014.

Neka se netko sjeti pa napise clanak pod naslovom: Gazde Gornjeg, Donjeg grada i citave Hrvatske

VL
LU
Lujo123
19:52 17.02.2014.

Potpisujem!!!

VL
DO
doktorica
10:43 18.02.2014.

trga se od usta radnika i umirovljenika da bi oni imali za luksuz,ali nisu oni toliko krivi nego mi što to trpimo....

VL
NI
nina03
13:42 18.02.2014.

"Upravo su im stigli najnoviji Audiji koji masiraju, griju guzicu a na zadnjim sjedištima možeš i kresnuti komada dok se voziš prema nekoj poplavi ili staračkom domu u raspadanju u kome će ti starice zapjevati, Lijepa naša domoviiiiiina… Jovanović, ministar obrazovanja i još nečega hladno izjavljuje da je normalno to što će se voziti u Audiju, neće, valjda, na posao odlaziti “kočijom”. A zašto Jovanović odlazi na posao?" nisam pristalica ove kolumnistice, al ovo je dobro rekla!!

VL
GO
golub
16:37 19.02.2014.

Dok socijalno ugroženim prava su skresali oni sebi bez srama nabave skupocjene limuzine.

VL
SA
sadmeimasadmenema
09:51 18.02.2014.

Dok Despot, tužni čovjek koji je razvlačio fax od 1989. do 1996. da ne bi otišao u vojsku i na front bude pisao u VL, VL će biti jad od novina a Hrvatska zemlja kakva je.

VL
IS
Iskra1
17:34 17.02.2014.

Evo opet ovaj nas Despot misli na sve. Zar neznate da imamo novu pobjednicku stranku na celu s Nikicom Gabricem. Ako se on ne protivi, znaci poslovanje vlade je u redu, mozemo mirno spavati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.