Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dok Dalić i Bacchi nose krunicu u Katru, krunicomrsci u Zagrebu padaju u nesvijest

08.12.2022. u 09:10

S pokazivanjem određenog vjerskog stava i molitvenog obrasca ne mora se svatko slagati i biti njegovim dijelom, no valja poštivati svačiji izričaj i pravo na izlazak na javni prostor trga

Ključne riječi

Komentara 62

PA
pan-am
09:36 08.12.2022.

Krunica ,najjače oružje !!!

GL
globus1900
10:57 08.12.2022.

Halo ljudi, dajte sjašite s tom filozofijom vjernici mole krunicu zbog pobjede u nogometu. Kršćani mole krunicu jer daje snagu u pobjedi i PORAZU. Štoviše, potrebnija je u porazu, i tko moli krunicu moli za mir i snagu. A ona može i nemora pomoći za nogometnu pobjedu. Štetiti neće, može samo pomoći. Znam da većina sad pljuje po krunici a nisu je nikada molili. I Dalić i brazilski trener su prije svega smirene osobe, kojima krunica pomaže održati to stanje pod velikim pritiscima.

SA
saneko23
10:03 08.12.2022.

Mala abeceda demokracije kojima je vrhunac demokracije jednopartijska tvorevina u kojoj caruje samo jedan bog - bravar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije