Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Kamioni
Povratak na članak

'Dojma smo da je sud bio pod pritiskom politike'

Tijekom suđenja nije odgovoreno na pitanje kamo je nestalo 10,2 milijuna kuna žalbe

Komentari 1

Avatar MK
MK
13:37 23.10.2012.

...njima je sudeno jer nisu kupili "Daimler-ove" kamione, za koje je netko od 2003 do 2008 primao mito. ..naime Daimlerovi kamioni su bili naj skuplji kamioni. ...posto prica nebi drzala vodu da se u procesu sudenja usporedivalo Daimler i Iveco,o, pred sudom se, da paradoks bude veci, usporedivalo Iveco sa MAN-ovim koji uopce nisu ispunavali tehnicke killer-kriterije (nosivost!). ...zabrinjavajuce je, ako primatelji mita cak uspiju i na sudske odluke utjecati, kao kaznu za to sto se nije kupilo "Daimlerove". ...koliko nam je "sudstvo" duboko u mulju govori cinjenica, da se sudi Ministru koj je kupio kamione (Iveco) koji ispunjavaju tehnice kriterije (za razliku od MAN-ovih) i jeftinije od drugih kamiona (Daimler) koji su isto ispunjavali tehnicke kriterije. ...ova prvostupanjska presuda je katastrofa sa Hrvatsko sudstvo i moguci indikator da boginja justicija mozda ipak skilji ispod marame dok u ruci drzi vagu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.