Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJENJE SPREČAVA ZARAZU
Povratak na članak

Dojenje može spriječiti zarazu svinjskom gripom kod većine beba

Dojiljama se preporučuje da nastave s dojenjem i povećaju učestalost podoja jer se tako može spriječiti infekcija ili ublažiti simptomi gripe H1N1 kod većine beba.

Komentari 3

BE
beri
17:33 13.11.2009.

Kod nas u novinama i TV-u nema više djece,nego neke bebe.Kako to nikom ne smeta?

VL
OB
-obrisani-
16:50 11.11.2009.

Ima cjepiva, nema brige! Cjepiva ima dovoljno za zatvorenike, a za čuvare zatvore, političare i vlasnike farmaceutske industrije - nema! Ako znate Engleski, iz ovog intervjua bivše Finske Ministrice za zdravlje, bit će vam sve jasno! http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM Otvorite na Večernjemnjem blog K. Mišaka, vrlo je dobar i informativan. Ovo, sa \"Svinjskom gripom\" je medijska histerija za račun farmaceutske industrije, a smanjit će se do nekle i populacija na Zemlji planeti ... !

VL
OB
-obrisani-
10:56 13.11.2009.

Izbrisaše me. Ali pošto je informacija važna onda sam prekucao sa ćirilice na latinicu. Evo latinične varijante : Akademik Valentin Vlasov, direktor Instituta hemijske biologije i fundamentalne medicine Ruske akademije nauka, smatra da epidemija „svinjskog gripa“ ne postoji. „Ono štoo vidim danas-jeste korišćenje sredstava javnog informisanja u komercijalne svrhe. Rezultat te delatnosti nije tobož spasenje života, već pražnjenje polica apoteke.“ Rekao je директор Института хемијске биологије и фундаменталне медицине Руске академије наука Valentin Vlasov za intervju agenciji IA Regnum.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.