Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog razvlaštenja

Dogradonačelnica uzvraća udarac: A. Visković tužila Keruma

anđelka visković
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.12.2012.
u 12:25

Traži poništenje zaključka gradonačelnika Keruma kojim joj je uskratio obavljanje poslova jer drži da je nezakonit

Zbog oduzimanja ovlasti splitska dogradonačelnica Anđelka Visković Upravnom sudu u Splitu podnijela je tužbu protiv gradonačelnika Željka Keruma. Traži poništenje zaključka gradonačelnika Keruma kojim joj je uskratio obavljanje poslova jer drži da je nezakonit. Isto tako traži da se odmah provede mjera odgode izvršenja tog zaključka.

– Činjenica je da su u zadnje vrijeme projekti i poslovi zastali u svim resorima koje sam vodila, uključujući i pripreme za novu turističku sezonu. Ne trebam posebno naglašavati što to znači za cijeli grad. Grad ne smije snositi posljedice Kerumova obračuna sa mnom –izjavila je Visković. Naglasila je da je i ranije najavila da će poduzeti sve potrebne mjere da je se pusti da normalno radi svoj posao kao zamjenica gradonačelnika Splita.

Željko Kerum svoju dojučerašnju najbližu suradnicu razvlastio je u studenom nakon što je izjavila da ne podržava njegovu politiku. Oduzeo joj je povjerene radne zadatke, dužnosti i obveze, kao i pravo nastupa u javnosti uime gradonačelnika i Grada Splita.

>> Visković: Prema Kerumu izgubila sam svako poštovanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije