Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj ina - mol

Dogovor Sanadera i Hernadija na ručku snimljen video kamerom

sanader
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/3
30.10.2011.
u 22:30

Robert Ježić otkrio je Uskoku dva neslužbena susreta Ive Sanadera i predsjednika Mola Zsolta Hernadija

Ivo Sanader i Zsolt Hernadi su se dogovorili o Molovom preuzimanje Ine na ručku u jednom zagrebačkom restoranu, koji je snimila video kamera, tvrdi Jutarnji list.

Robert Ježić je ključni svjedok u slučaju Molovog preuzimanja upravljačkih prava Ine. Upravo je većinski vlasnik Diokija istražiteljima Uskoka, prema Jutarnjem, otkrio dva neslužbena susreta Ive Sanadera i predsjednika Mola Zsolta Hernadija. Hernadija se inače sumnjiči da je s 10 milijuna eura podmitio bivšeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera, a zauzvrat je Mol dobio upravljačka prava nad Inom i izuzimanje plinskog biznisa.

Ježić tvrdi da su Sanader i Hernadi sastali u Sanaderovu uredu u Vladi u svibnju 2009. dok je još bio premijer, a drugi puta nekoliko mjeseci nakon Sanaderova odlaska.

Jutarnji piše da postoji i video snimka tog drugog njihovog susreta, u jednom zagrebačkom restoranu.  Na toj snimci nadzorne kamere vidi se kako je Sanader u jednom trenutku izvadio bateriju iz mobitela kako bi onemogućio eventulano prisluškivanje i snimanje, a potom je Hernadiju predao papirić, koji je ovaj i pročitao i nakon nekog vremena nešto i dopisao te zatim vratio Sanaderu... Izvorni članak pročitajte ovdje.

Komentara 99

SA
sargu123
22:53 30.10.2011.

Nazdravlje, hadezeovci !

OB
-obrisani-
23:00 30.10.2011.

Dok sva gamad profiterska ne bude u Remetincu nije gotovo ! Treba ih zatući u mišje rupe i da se malo razmisle gdje im je lijeva ruka dok se desnom drže za srce. Domoljubi su uvijek jednu šapu držali u tuđem džepu ! Tu bi im trebalo i odsječi !

KU
kukuriku
12:09 01.11.2011.

..Prof.-Baltazar !!..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije