Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Web-revolucija
Povratak na članak

Dogodine na internetu neće biti vecernji.hr nego večernji.hr

Više od polovice od 1,6 milijardi korisnika interneta služi se nekim nelatiničnim pismom. Stručnjaci ovaj potez opisuju kao najveću promjenu u načinu rada interneta otkako je stvoren prije 40 godina.

Komentari 1

DU
Deleted user
08:03 01.11.2009.

Sramota, VL, umjesto da nas vasim clancima obrazujete, ispravljate, unapredjujete ... vi na poturate srpski ili bosanski “Watsone, dođi ovdje”. Pa mi smo u skoli dobivali jedinice za to. Dodji OVAMO! A da ga je pitao gdje je, mogao jee reci \"Jesi li ovdje?\" Takodjer, na hrvatskom u Hrvatskoj velimo NA GODINU, ZA GODINU DANA ili DO GODINE a ne ovako kako nam opet naturate ne bosanskom i srpskom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.