Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
erdogan u rusiji:
Povratak na članak

'Dogodi li se najmanji napad na turske vojnike, izvršit ćemo odmazdu'

Sirijski vojnici okružili su pobunjenike i tursku vojnu bazu na sjeverozapadu Sirije u nastojanjima da povrate teritorij i gradove koje je vlada rano izgubila u ratu. Turska podržava neke pobunjeničke frakcije u sjeverozapadnom Idlibu, dok Rusija i Iran podupiru Asada.

Komentari 4

DU
Deleted user
12:33 27.08.2019.

Dobra ideja! Pošalješ vojsku u tuđu državu, pa zaprijetiš ako ih itko dirne slijedi odmazda! Bravo! Pošalji dvi tri divizije u Rusiju, pa im isto poruči!

VL
DU
Deleted user
18:04 27.08.2019.

ovo je sprdanje sa sirijskom suverenoscu ali isto takoje i geopoliticki problem. rjesenje je kombinacija sile i dogovora

VL
TO
Toni66
20:14 27.08.2019.

U srpnju je Turska počela primati dijelove ruskog sustava zračne obrane S-400, što je potez zbog kojega je Ankara zategnula veze sa SAD-om, saveznikom u NATO-u. Ako netko želi da vjeruje u tu opciju smo neka vjeruje da je to to zaista tko , Samo zato Jer je navikao i na još apsurdnije istine iz demokracije... Ako ti protivnik - neprijatelj proda super moderno tajno raketno oružje moraš se ljutiti na njega kako in to može da kupi a nama ne daju ne če da prodaju . Putin može to veoma jednostavno i lako dogovoriti sa Erdoganom da zaštiti Turske vojnike u Siriji . Jednostavan je postupak pošalje Sirijske vojnike u jedan dio Turske i da se tamo stacioniraju te kaže problema nema ti tu kod njih u gostima oni kod tebe i problema nema Izvršiš li odmazdu po Sirijskom teritoriju što preostaje nego odmazda po tvome teritoriju . No znamo kako je to To Erdogan nikada nebi napravio da nema jake prijatelje koji su ga nagovorili naredili mu da ide tamo da osvaja na taj način . Zato se rade atomske i super rakete da se jednom dokaže da one imaju smisla i da se dogodi sljedeće javni ultimatum . Kao teroristi kao osvajačka strana vojska sljedi ti Erdogan ultimatum . Javno da svijet zna o čemu je riječ imaš toliko i toliko vremena da sa spremiš pakuješ tjedan dana ili 15 od sada ultimatum da napustiš teritorij ako ne mala atomska na moma teritoriju na tom mjestu če biti testirana . Nula priča nula pregovora da vidimo tko je za ostanak . to mora biti cilj i riješenje .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.