Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je ljutit

Dodikov brat navijačima pokazivao srednji prst pa ga istukli!

Goran Dodik
Screenshot Youtube
21.01.2013.
u 09:05

Sve se događalo samo nekoliko metara od predsjednika RS-a Milorada Dodika

Goran Dodik, brat predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, inače predsjednik košarkaškog kluba Igokea iz Aleksandrovca, navijačima i igračima Crvene zvezde pokazivao je srednji prst na utakmici u Laktašima, pa su ga istukli, javlja Klix.ba.

Incident se dogodio kad je nakon utakmice Goran Dodik istrčao na parket i počeo svoju "predstavu" pokazujući navijačima i igračima Crvene zvezde srednji prst, a u jednom se trenutku okrenuo leđima prema njima lupajući se po stražnjici.

Dodik je navodno bio ljutit što je više od dvije trećine publike na utakmici u Laktašima navijalo za klub iz Beograda, a ne za njegovu Igokeu. Njegov postupak prvo je rezultirao zvižducima s tribine, a nakon toga jedan ljutiti navijač spustio se do parketa i udario ga.

Sve se događalo samo nekoliko metara od predsjednika RS-a Milorada Dodika koji je odmah poslao članove svog osiguranja i policiju u potjeru za napadačem na njegova mlađeg brata. Očevici tvrde da je predsjednik RS-a u jednom trenutku viknuo: Dovedite ga meni!

 

Komentara 4

SE
sestrićna
11:25 21.01.2013.

kad seljaci narod vode--

OB
-obrisani-
09:33 21.01.2013.

Demokratija na njihov način.

Avatar rahan
rahan
09:41 21.01.2013.

pacijent :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije