Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neuspješna zemlja'
Povratak na članak

Dodik tvrdi kako je pandemija koronavirusa otvorila put nestanku BiH

Za Dodika su aktivnosti inozemnih diplomata koji potiču na unutarnju suradnju samo dokaz da je BiH "okupirana zemlja" koja nema nikakvog suvereniteta pa nasilno funkcionira

Komentari 13

DU
Deleted user
21:31 18.04.2020.

Republika Genocidna moze otvorit pitanje pripajanja Srbiji. Naravno da bi izazvalo novi rat, jer bi se granice morale mjenjat u tom slucaju.

VL
BO
bolnaistina
15:37 18.04.2020.

Ceo svet se urotio protiv rep. srpske. Reko tajo Vučič da će za svakog mrtvog srbina u iti 100 korona.

VL
TR
Travno221
15:56 18.04.2020.

Možda je u cijelom Drugom svjetskom ratu na teritoriju NDH-a poginulo 500.000 Srba, samo u Jasenovcu nikako. Ali otprilike toliko, ako ne i više poginulo je i Hrvata. Rat je bio i to grozan. Ubijale su ustaše, ali klali su i četnici. Njima nisu trebali nikakvi "radni" logori, oni su to riješili kamom na licu mjesta. I spaljivanjem sela...

VL
RA
Rafael55
15:49 18.04.2020.

Treba ici u Banjicu tamo je likvidirano 80.000 Zidova i cigana.

VL
MO
momcina321
15:43 18.04.2020.

Zivi bili pa vidjeli

VL
DU
Deleted user
15:37 18.04.2020.

Dodik, ti si malo pametan, a onda si odjednom bedast ko'daska.

VL
WI
wimneiainneia
15:59 18.04.2020.

Nacisti su u ratu sa citavim svijetom, ne samo sa Bosnom, oni ratuju protiv svih suverenih i urednih pravnih drzava stvorenih u dva svjetska rata. Sve zivo napadaju sa teroristima u Europi i u svijetu, Ameriku, Britaniju i saveznike, one sto su im oduzeli moc, i stvorili svoje suverene i uredne pravne drzave sa svim ljudskim i radnickim pravima svojim gradjanima. u dva svjetska rata, To Rimska imperija i otpaci istih, zajedno sa islamistima rade, oni su u ratu sa citavim slobodnim i civiliziranim suverenim svijetom, mastaju o porobljivacini i osvajacni tudjih suverenih drzava i naroda, i povratku u mracni Srednji vijek, njima i Oligarhiji sve, a dolje roblje da robuje za njih, smradovi pokvareni. Fujj!

VL
DU
Deleted user
15:46 18.04.2020.

Milorad Dodik za razliku od hrvatskih političara zna što radi i kako radi.Uporno ponavlja mantru u propaloj državi. Dodik sve svoje poteze koordinira s moćnim vanjskim čimbenicima i službama.Uz podršku Dragana Čovića,naravno. U BiH je nemoguće postići konsenzus oko biloo čega. Čak i kad je moguć dogovor uradi se sve da postane nemoguć.Zemlja koja nema unutarnji legitimitet - nema budućnosti. Hrvati i Srbi BiH nikad nisu prihvatili kao svoju i neće.Jedino što održava vanjske granice i drži kontrolirani kaos u okvirima AVNOJ -a je volja SAD-a i EU da se ne dozvole muslimansku državu u srcu Europe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.