Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŠNJACI IZGUBILI I SREBRENICU
Povratak na članak

Dodik nakon referenduma izbornim tsunamijem pomeo oporbu

Fikret Abdić premoćno je pobijedio pa je i Velika Kladuša, uz Srebrenicu i Stolac, novo žarište u ionako nestabilnoj BiH

Komentari 2

DU
Deleted user
13:37 04.10.2016.

Hrvatski i Muslimanski političari se pokazali kao potpuno nesposobni, alternatva je da Dodik pobjedi i u ostatku BiH. Bar on ima hrabrosti reći što želi a ne ono što mu netko kaže.

VL
Avatar marengo2
marengo2
13:17 04.10.2016.

Izgubljena je Srebrenica 1995-te kad je Ratko Mladic pobio gotovo sve njene stanovnike a po popisu iz 1991-ve cinili su preko 80% stanovnistva. Sta znaci grad bez ljudi??? Samo zidine. Srbi su postavili kandidata nekog doticnog Grujicica koji se slikao u cetnickoj uniformi i sa majicom na kojoj je lik Ratka Mladica valjda da zaplasi one stare nane koje su ostale tamo da zive. Srpski rezim na zalost vodi nacisticku politiku i propagandu sto se oslikava i reflektuje mrznjom i sa druge strane. Daj boze da ovo bez rata prodje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.