Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADIĆ DOŽIVOTNO OSUĐEN

Dodik nakon presude: Pokušava se napraviti mit o genocidu u Srebrenici, on se nije dogodio

Banja Luka: Sastanak Milorada Dodiga i Dragana Čovića
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/2
08.06.2021.
u 17:15

Nekoliko stvari se ovom presudom pokušava očuvati, nadodaje Dodik

U utorak u poslijepodnevnim satima haški sud izrekao je doživotnu kaznu zatvora ratnom zločincu Ratku Mladiću. Proglašen je krivim u točki 2 i za genocid u Srebrenici, što je na konferenciji kasnije komentirao i Milorad Dodik

- Sud je doprinio ovakvom presudom tome da nepovjerenje naroda jača još više. Urušeno je povjerenje u međunarodnu pravdu. Sud nije uspio da dokaže direktnu odgovornost zločina. Ovo je sasvim novo u pravu, to ne postoji, kazao je Dodik, prenosi Dnevni avaz. 

Nekoliko stvari se ovom presudom pokušava očuvati, nadodaje Dodik. 

- Nama je jasno da se ovdje pokušava napraviti mit o genocidu u Srebrenici koji se nije desio. Mislim da je samo general Mladić poslat u direktnu legendu, a srpski narod će znati da bez njegovog duha bi bila mnogo veća stradanja našeg naroda, govori. 

VIDEO Jandroković pozvao da se prestane s vrijeđanjem u javnom prostoru

Komentara 14

Avatar Oneill
Oneill
18:28 08.06.2021.

Stvarno ako si ti Srbi normalni to nemože nitko normalan vjerovati.

AA
aabbcc
10:24 09.06.2021.

Da je samo Mladic kriv Srbi bi genocid priznali ali skoro svi Srbi su isli Mladicu pomagati gdje god je trebalo ubijati i klati i tako je nastala dodikova SR.

LL
lijepa_li si
21:41 08.06.2021.

tri spojene bandere u posavini i rs odsječena...amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije